Ами нека наистина колегите от Сф да дадат оферта за 4бр алфи (евентуално и пове4е) и да се уговаряме за6тото аз след 23 февруари ще пътувам и бих искал до тогава да го направим!
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЧИП ЗА 2,4 JTD
Collapse
X
-
Дават цена 250.-лв; Калегата КГБ - сам ще го напише; Аз съм твърдо да за 2 коли; Предлагам колегата ID чиято е темата да и промени заглавието с насоченост събиране и на други колеги желаещи да се включат. Колегите от сф все пак ще имат поне 200-300 лв разходи по идването/всичко това е мое лично мнение/,та ако се съберем още, поне да си избият пътя-без да агитирам-мисля,че цената е добра...
Друго: Те можели да дойдат идната събота-неделя, или началото на март...Предлагам да е за началото на март,та ако можем да съберем и други колеги/примерно дори Добрич,Бургас/, единствено с цел да е по рентабилно за колегите от Сф. Моля, дайте предложения и мнения...Ако е за тази седмица-решаваме най-късно до четвъртък...За мен лично няма значение кога ще е...156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
За кои двигатели имат чипове? За 1.8ТС има ли?
А и знам, че трябва препрограмиране в моя случай, а не подмяна
на самия чип. И ако е препрограмиране има ли как да се върнат след
това заводските настройки? Какво е предложението?ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
Би трябвало да има за 1.8 ТС. Препограмира се чипа през OBD буксата за диагностика. Старото инфо не знам и аз какво става с него. Но как стои въпросът с гаранцията пред Бош, след като съм сменил сонда и дебитомер, с новия софтуер дали ще важи? И на годишния технически преглед да не ни гръмнат, че цапаме много атмосферата? Иначе съм навит.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boianБи трябвало да има за 1.8 ТС. Препограмира се чипа през OBD буксата за диагностика. Старото инфо не знам и аз какво става с него. Но как стои въпросът с гаранцията пред Бош, след като съм сменил сонда и дебитомер, с новия софтуер дали ще важи? И на годишния технически преглед да не ни гръмнат, че цапаме много атмосферата? Иначе съм навит.
А за гаранцията на Бош по принцип дебитомера знам че има ама сондата и как ще разберат че е сменен софтуера нямаш проблеми с това. Виж за прегледа не знам как стоят работите може и да се сърдят ...ба ли ги156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
на мен единственото ми притеснение е съединителя...сега си е с текущ ресурс...дали няма да ме вкара значително по-рано в бокса...че там си е едно чакане и плащане...не ,че след време няма да му дойде времето...
156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
Първоначално публикувано от mllна мен единственото ми притеснение е съединителя...сега си е с текущ ресурс...дали няма да ме вкара значително по-рано в бокса...че там си е едно чакане и плащане...не ,че след време няма да му дойде времето..._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от mllна мен единственото ми притеснение е съединителя...сега си е с текущ ресурс...дали няма да ме вкара значително по-рано в бокса...че там си е едно чакане и плащане...не ,че след време няма да му дойде времето...
1. Най-вече от това как се кара колата, ако караш много на полусъединител ще замине бързо и без чип, или пък ако тръгнеш нон стоп по гонки.
2. От това какъв "чип" искаш
3. Ако вече си е "тръгнал" съединителя.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Посещението най-вероятно ще е на 15-16 или на 22-23 МАРТ.
Преди това няма да можем, защото едната събота и неделя имаме ходене до пистата в Серес-Гърция да караме там 3 дни. После сме на Женевския салон около седмица и т.н.
Иначе за Пловдив и района няма проблем, Алфаманиака пътува на там по няколко пъти седмично.
Враца, Мездра, Монтана и Видин аз ходя почти всяка седмица.
Така, че ако има някой от тези райони може и по-скоро да го направиме.
Иначе за Март месец, тамън и времето вече трябва да е по пролетно, пък и малко организационна работа около Пролетния Събор може да свършим.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
Живот и здраве в неделя рано сутринта заминаваме за Женевския Салон и се връщаме в края на седмицата.
Така, че живот и здраве 14-16 Март трябва да минем по марширута Пловдив, Сливен, Бургас, Варна, В.Търново...София.
Средно една кола се прави за около 40-50мин.
Сервиз не ни трябва, трябва ми маса, стол спокойствие и ако се наложи интернет връзка.
За не Италиански коли, ако има такива процедурата може да отнеме и малко повече време...но за тях трябва предварително да знаем, за да може и цена да кажем на хората с не италианки.sigpic
Comment
-
време е...
...колеги от Варна...преди месец обсъждахме да се организираме желаещи за "чип-2.4jtd" , от колегите KGB & company ...които да дойдат да ни чипосат колите...Предложената от тях цена е 250.- лв; Предлагам да се организираме, и който не се е отказал, и който допълнително желае да се включи - пускайте ми на лс /за да не се разтяга темата/данни във формат: ник- име-моб.тел, а списъкът ще го качвам тук, с оглед-до началото на следващата седмица, да приключим набирането на кандидати и за края на другата седмица, да ги поканим колегите за самото чип-осване....поздрави...
...имаше питане към КГБ относно чип на 1.8 и 2.0 - бензинки от тиното и др колеги....моля го лично да се произнесе по въпроса...
1. mll - 2.4 jtd;
2. pinifarina - 1.9 jtd
3.boby - 2.4 jtd ;
4.156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
Comment